+389 45 222 333 info@kebu.mk

Pastrim i dritareve

 

Dritaret janë figura e hapësirës tuaj të jetesës dhe zyrës dhe duhet të garantojnë një pamje të qartë. Me pastrimin e dritareve kompanitë tona të pastrimit ofrojnë një shërbim të shpejtë për dritare dhe fasada xhami në të gjitha madhësive. Për pastrimin e dritareve, ne përdorim vetëm agjentë të pastrimit miqësor me mjedisin, me anë të të cilave ju mund të na komisiononi një herë ose për një pastrim të rregullt.

Kontrata e pastrimit të dritareve gjithashtu mund të porositet si pjesë e një pastrimi gjithëpërfshirës të zyrave ose si pjesë e pastrimit të njëhershëm të heqjes. Kompania jonë e pastrimit në Liestal Basel-Land dhe Basel është e lumtur t’ju ndihmojë t’ju përgjigjeni pyetjeve të mëtejshme në lidhje me pastrimin e dritareve dhe shërbimeve të tjera. Jemi të lumtur të krijojmë një koncept individual të pastrimit për ju me një çmim tërheqës.

Cmimore
CMIMORE