+389 45 222 333 info@kebu.mk

Pastrim zhvendosës

 

Përveç mirëmbajtjes së shtëpive dhe pastrimit të rregullt të hapësirave të banimit dhe zyrave, pastrimi në teren është një nga pikat e forta të KEBU. Për shumë qiramarrës është e vështirë kur e lejnë një apartament të vjetër të papastruar mirë. Nëse tashmë jeni mjaft i zënë me ndërtimin e shtëpisë tuaj të re atëherë zgjidhni ‘shpërnguljen’ nga kompania jonë. Ne jemi njohës të mirë të nevojave të qiramarrësve dhe pronarëve të shtëpive dhe ju sigurojmë një pastrim profesional në hapësirën tuaj të re. Në varësi të llojit dhe shtrirjes së mbeturinave tuaja në banesën tuaj të vjetër, pastrimi në teren mund të përfshijë gjithashtu dezinfektimin e duhur. Thjesht na kontaktoni dhe na lini t’ju bëjmë një ofertë individuale, në mënyrë që pastrimi të mos ju shkaktojë stres të panevojshëm

Cmimore
CMIMORE