+389 45 222 333 info@kebu.mk

Pastrim ndërtesash

 

Shërbimet tona të pastrimit industrial mbulojnë një gamë të gjerë shërbimesh që lidhen me objektet e punës tuaj. Për punëtoritë, depot, shkallët dhe laboratoret ne jemi në dispozicionin tuaj si një kompani pastrimi me kushte të drejta, si dhe për pastrim të rregullt të zyrave. Nëse keni hapësirë shitje, kompania jonë e pastrimit do të marrë përsipër pastrimin dhe kujdesin për të bindur përsëri klientët dhe blerësit ditën tjetër. Përdorni kontaktin e drejtpërdrejtë me kompaninë tonë të pastrimit në Bazel ose Liestal, në mënyrë që të merrni një ofertë individuale. Ne jemi të lumtur t’ju bindim për cilësitë tona në pastrimin industrial dhe zyrave, të plotësuara nga shërbime shtesë siç është pastrimi komercial i objekteve të të gjitha llojeve

Cmimore
CMIMORE