+389 45 222 333 info@kebu.mk

Pastrim industrial

 

Pastrim industrial Nëse shërbimet klasike si pastrimi i zyrave tona apo pastrimi i dritareve nuk janë të mjaftueshme për ju, ju do të mahniteni nga pastrimi industrial i KEBU. Jemi të lumtur të kujdesemi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e plotë të objektit pas përfundimit të projekteve tuaja të ndërtimit, në mënyrë që të mundësoni hapësira banimi dhe gjetje të qiramarrësve në kohë sa më të shpejtë. Përveç kësaj, ne ofrojmë pastrimin lëvizës në varietete të ndryshme dhe pastrimin e dhomave në kushte të veçanta të sigurisë. Qoftë dhoma e serverit apo operacioni i sofistikuar industrial – nga kujdesi themelor i dhomës deri tek pastrimi i dritareve, ne i kryejmë të gjitha shërbimet e specializuara në mënyrë profesionale dhe të plotë. Thjesht kontaktoni me kompaninë tonë të pastrimit dhe përshkruani dëshirat tuaja speciale për pastrim!

Cmimore
CMIMORE