+389 45 222 333 info@kebu.mk

Pastrim i sistemeve solare

 

Pastrim efikas dhe i plotë i sistemeve solare

Me sistemin tuaj solar, ju keni vendosur për një energji moderne dhe të rinovueshme.

Ju duhet të siguroheni që sistemi diellor gjithashtu të pastrohet rregullisht. Ne jemi te specializuar në pastrimin profesional të solarit tuaj.

Ju mund të rezervoni pastrimin e sistemit tuaj solar me ne veçmas ose së bashku me shërbime të tjera për mirëmbajtjen ose pastrimin e ndërtimeve.

Cmimore
CMIMORE