+389 45 222 333 info@kebu.mk

Преселувачко чистење

Освен одржување и чистење на куќи, канцеларии и др. ,најдобрата наша страна е Преселувачко чистење.
Ние се грижиме за вашите ствари да стигнат во вашиот нов дом, истотака чистење и средување на стариот.
За подетални информаци посетете ја нашата компанија во Кичево.

Ценовник
Ценовник