+389 45 222 333 info@kebu.mk

Чистење на прозори

 Прозорите се важни за изгледот на вашиот дом или канцеларија кои треба да се чисти.
Нашата компанија нуди брзо и ефикасно чистење на вашите прозорци исто така и на вашата фасада.
Ова услуга ја нудиме посебно а исто така може да се вклучи во пакет со месечен договор или пак годишен.
За повеќе информации посетете ја нашата компанија во Кичево.

Ценовник
Ценовник