+389 45 222 333 info@kebu.mk

Чистење нa објекти

Ако класичните услуги како што е нашето канцелариско чистење или чистење на прозорци не се доволни за вас, ќе бидете импресионирани од изградбата и специјалното чистење на KEBU Facility Services. Среќни сме да се погрижиме за темелно чистење и одржување на објектот по завршувањето на вашите градежни проекти, со цел да се овозможи брза употреба или собирање на станари. Покрај тоа, ние нудиме чистење на отстранување во разни сорти и чистење на простории под посебни безбедносни услови. Без разлика дали е сервер соба или софистицирана индустриска работа – од основна нега на простории до чистење на прозорци, ги извршуваме сите специјализирани услуги професионално и темелно. Само побарајте контакт со нашата компанија за чистење во Кичево и опишете ги вашите посебни желби за чистење!
Ценовник
Ценовник