+389 45 222 333 info@kebu.mk

Одржување

 

Професионално одржување на домовите во Кичево

Покрај класичната работа за чистење, KEBU е вашиот доверлив партнер во областа на одржување на домот.

Доколку сакате да ја искористите добро одржуваната околина на вашите приватни или деловни простории во Кичево и околината, тогаш искористете го широкиот опсег на услуги за одржување на домот и оставете ни да составиме пакет индивидуални услуги.

Нашите услуги за одржување вклучуваат:

-Одржувајте чисти ленти и пристапни патишта
Ние сме среќни да ги отстрануваме остатоците, плевелите и другите деструктивни фактори за да ги задржиме влезовите и лентите чисти и привлечни. Ова вклучува отстранување на паднатите лисја во есен.

-Специјално чистење: Покрај чистење на дневните соби или канцелариите, ние се грижиме за скали, лифтови, подруми и други објекти.
Исто така го острануваме снегот во зимскиот период.
Како и со нашата редовна услуга, можете да ја користите оваа услуга периодично или еднаш како што е.

Следење на вашиот систем за греење: Среќни сме да го вклучиме и исклучиме вашиот систем на саканите датуми за да ви помогнеме да заштедите енергија. Периодичен преглед на имотот.

-Контрола на осветлување во и околу куќата. Ако наидеме на неисправни светилки, среќни сме што ќе ја смениме со нова исправна.

Информација за евентуално оштетување на вашиот имот.

-Одржување на вашата зелена површина од приватни градини до зеленило пред седиштето на вашата компанија во Кичево итн.

KEBU со нетрпение го очекува вашиот повик да ви помогне со професионално одржување и да ви обезбедиме разни услуги по привлечна цена!