+389 45 222 333 info@kebu.mk

Индустриско чистење

Ако нашите класични услуги не се доволни за вас , вие ќе се водушевите од нашето индустриско чистење.
Ние се грижиме за чистењето на вашиот објект после завршувањето на градежните проекти.
Исто така нудиме чистење на простори како серверска соба комплетно од класично чистење до прозорци во професионален начин.
За повеќе информаци контактирајте со нас во нашите простори.

Ценовник
Ценовник