+389 45 222 333 info@kebu.mk

Услуги за чистење

Кичево

 

НАШИТЕ УСЛУГИ

 

Чистење и одржување на згради, прозорци и канцеларии

 

KEBU Facility Services е компанија за чистење во Кичево, која обезбедува сеопфатни услуги за чистење и одржување за вашите простории и дворови.

Од чистење домови и канцеларии до специјални задачи или чистење прозорци и одржување на домови, нашите вработени прават целосна работа според вашите барања.

За градежните и индустриските компании, ние сме среќни да ја завршиме целата неопходна работа, како што е складирање или чистење канцелариски простор, со цел да ви обезбедиме вас и на вашите вработени добро одржувано и удобно работно опкружување.

Само контактирајте ја нашата компанија за чистење во Кичево за да дознаете повеќе за нашите услуги.

 

KEBU Facility Services

Борис Кидрич

6250 Кичево

Tel: +389 45 222 333

Mob: +389 72 229 666

Е-Mail: info@kebu.mk

Web: kebu.mk