+389 45 222 333 info@kebu.mk

Shërbime pastrimi

Kërçovë 

 

SHËRBIMET TONA

 

Pastrimi dhe mirëmbajtje të ndërtesave, dritareve dhe zyrave

 

KEBU Facility Services është kompani e pastrimit në Kërçovë, e cila ju siguron shërbime gjithëpërfshirëse për pastrimin dhe kujdesin e objekteve tuaja si dhe oborreve.

Nga pastrimi i shtëpive dhe zyrave për detyra të veçanta ose pastrimi i dritareve dhe mirëmbajtjen e shtëpive, punonjësit tanë bëjnë një punë të plotë sipas kërkesave tuaja.

Për kompanitë e ndërtimit dhe ato industriale, ne jemi gjithashtu të lumtur të ndërmarrim të gjitha punët e nevojshme, të tilla si depo ose pastrimi i zyrave, në mënyrë që t’ju sigurojmë juve dhe punonjësive tuaj një mjedis pune të mirëmbajtur dhe të përshtatshëm.

Thjesht kontaktoni kompaninë tonë të pastrimit në Kërçovë për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona.

 

KEBU Facility Services

Boris Kidrich 

6250 Kichevo

Tel: +389 45 222 333

Mob: +389 72 229 666

E-Mail: info@kebu.mk

Web: kebu.mk