+389 45 222 333 info@kebu.mk

Mirëmbajtje

Mirëmbajtja profesionale e shtëpive në Kërçovë

Përveç punës klasike të pastrimit, KEBU është partneri juaj i besueshëm në fushën e mirëmbajtjes së shtëpisë.

Nën mirëmbajtjen e shtëpisë ne e kuptojmë shumllojshmëri të punimeve, që ndodhin rreth ndërtesës tuaj në mënyrë të pavarur nga dhoma e ndenjes, zyra apo pastrimi i dritareve.

Nëse dëshironi të përfitoni një mjedis të mirëmbajtur të ambienteve tuaja private ose afariste në Kërçovë dhe zonën përreth, atëherë shfrytëzoni gamën e gjerë të shërbimeve në fushën e mirëmbajtjes së shtëpisë dhe na lini të bashkojmë një paketë shërbimesh individuale.

Shërbimet tona të mirëmbajtjes përfshijnë:

 

-Mbajtja pastër e korsive dhe e rrugëve hyrëse: ne jemi të lumtur për të hequr mbeturinat, barërat e këqija dhe faktorët e tjerë shkatërrues për t’i mbajtur hyrjet dhe korsitë e pastra dhe tërheqëse. Kjo përfshin heqjen e gjetheve të rënë në vjeshtë.

-Pastrim special: Përveç pastrimit të dhomave të jetesës ose zyrave, ne kujdesemi për shkallët, ashensorët, bodrumet dhe ambientet e tjera. Ashtu si me shërbimin tonë të rregullt, ju mund ta përdorni këtë shërbim në mënyrë periodike ose një herë si p.sh. heqja e borës në dimër

-Monitorimi i sistemit tuaj të ngrohjes: Ne jemi të lumtur të ndezim dhe fikim sistemin tuaj në datat e dëshiruara për t’ju ndihmuar të kurseni energji. Inspektimi periodik në pronë

-Kontrolli i ndriçimit brenda dhe përreth shtëpisë. Nëse hasim në llamba me defekt, me kënaqësi marrim përsipër ndërrimin e shpejtë.

-Informim për dëmtime eventuale të pasurisë suaj.

-Mirëmbajtja e zonës tuaj të gjelbëruar nga kopshtet private deri te gjelbrimi përpara selisë së kompanisë suaj në Kërçovë etj.

Shërbimi KEBU me kënaqësi pret thirrjen tuaj, për t’ju mbështetur me një mirëmbajtje profesionale dhe t’ju ofrojë shërbime të ndryshme me një çmim tërheqës!